Pensiunea Gianina

DN75 31A, Arieșeni, Alba 517040, Romania
Atingeți pentru a apela 0766-764-859, 0766-772-860, 0745-925-033.
- Pensiunea Gianina DN75 31A, Arieșeni, Alba, 517040, Romania 0766-764-859, 0766-772-860, 0745-925-033.
/ / / /
Rating mediu:0.0
Total voturi:0
 Unele rezervări
 Jumătate rezervat
 Cel mai mult rezervat
 Complet rezervat
Rezervare

Descrierea proprietatii

Cazare Arieseni in conditii de 3 margarete. Pensiunea Gianina Arieseni va ofera cazare la Arieseni in 8 camere si 2 apartamente. Va punem astfel la dispozitie 24 de locuri de cazare.

Pensiune în localitate Arieşeni lângă centrul de schi.

8x 2 cameră cu paturi, TV, mini-bar, conectare la internet, telefon, baie cu duş şi toaletă, balcon.

1x Apartament: 2 cameră cu paturi, living cu două paturi suplimentare, TV, mini-bar, conectare la internet, telefon, baie cu duş şi toaletă, balcon.

1x Apartament: 2 cameră cu paturi, living cu două paturi suplimentare, TV, mini-bar, conectare la internet, telefon, 2x baie cu duş şi toaletă, balcon.

Vizualizări

Parcare

Activități

Media & Technology

Detalii

Descrierea zonei

Pensiunea Gianina Arieseni va recomanda sa vizitati: Cascada Patrahaitesti, Varful Curcubata Mica, Pestera Poarta lui Ionele, Pestera Ursilor si Casa memoriala Avram Iancu.

Ora de cazare

Ora 13,00

Alte informatii/servicii

În pensiune se găseşte restaurant, bar, recepţie, conectare la internet. La recepţie se vorbeşte şi în engleză. Parcare - păzită, fără plată.

Masa o puteti servi la restaurantul nostru de la parter.

Constructia este noua, moderna avand toate facilitatile pentru ca sejurul dumneavoastra in Muntii Apuseni sa fie unul cat mai reusit.

Toate camerele au balcoane cu vedere panoramica. Camerele sunt dotate fiecare cu pat matrimonial, televizor, minifrigider, balcon, acces gratuit la internet, baie proprie dotata cu cabina de dus si uscător de par.

Meta title

Pensiunea Gianina Arieseni

Optiuni transport

Termeni si conditii

Harta

Destinația dvs. (punctul final al rutei) este deja marcată pe hartă. Vă rugăm să introduceți locația dvs. și să alegeți opțiunile de traseu pentru a obține indicații de orientare către punctul de destinație. De asemenea, puteți face clic pe hartă pentru a alege până la 9 puncte de trecere de la punctul de plecare până la punctul de destinație.

Address
Postal code
Town
Optimize for

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru această proprietate.

Trebuie să fiți conectat pentru a posta o recenzie.

Datele dvs.

Unele caracteristici ale acestui site web trebuie să stocheze informații despre vizita dvs. Acestea sunt utilizate doar pentru a vă oferi servicii, nu sunt partajate cu nimeni altcineva și sunt șterse când nu mai sunt necesare.

Nu ne-ați spus încă dacă putem colecta informații de identificare personală despre dvs.

NE DĂM PERMISIE DE A PĂSTRA ACESTE INFORMAȚII ??


Trebuie să consimțiți să stocăm aceste date pentru a putea face rezervări pe acest site. Indiferent dacă sunteți sau nu de acord cu stocarea datelor dvs., vom stoca un cookie pe computerul dvs. ne-ați ales dacă ați optat sau nu. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nu vă întrebăm în mod constant dacă doriți sau nu să vă înscrieți sau nu și nu conține informații de identificare personală (PII). Dacă vă răzgândiți, vă poate vizita pagina Permisiuni pentru aplicații în orice moment pentru a vă înscrie sau a le renunța.

Informațiile sunt stocate pentru perioade de timp diferite în funcție de natura vizitei dvs. Prin urmare, dacă vă uitați în jur, vom stoca informații despre locația geografică aproximativă (la nivel de țară). Dacă efectuați căutări, atunci la faceți formularele de căutare mai ușor de utilizat, vom stoca ultimele lucruri pe care le-ați căutat. Aceste informații sunt de obicei stocate timp de maximum 24 de ore și sunt utilizate numai pentru a vă face vizita mai plăcută.

Când faceți o rezervare la noi, prin necesitate sunt stocate mai multe informații.

  1. Informațiile tehnice ale formularului de rezervare sunt capturate și reținute pentru maximum 60 de zile. Acest lucru este necesar, astfel încât rezervările la cerere să poată fi transformate în rezervări complete după aprobarea rezervării și pentru analiza de către echipele noastre în cazul în care există o problemă cu rezervarea. Dacă nu ați fost conectat atunci când ați făcut o rezervare, vă vom trimite prin e-mail un nume de utilizator și o parolă, astfel încât să puteți vizualiza istoricul rezervărilor și să vă exercitați dreptul de a fi uitat (RTBF) dacă doresc să fac asta.
  2. Datele introduse în formularul de rezervare, de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa reală sunt stocate pentru maximum 365 de zile de la data plecării rezervării. Aceste informații sunt stocate în formă criptată în baza noastră de date astfel încât numai persoanele autorizate să o poată vizualiza. Dacă efectuați o rezervare, prin lege, trebuie să păstrăm datele dvs. personale în timp ce rezervarea este valabilă. După finalizarea rezervării, fie pentru că a fost anulată, fie pentru că ați fost verificat, atunci veți face acest lucru. să vă puteți exercita RTBF-ul conectându-vă și accesând pagina Datele dvs. Informațiile despre facturi pentru rezervările finalizate vor fi în continuare stocate în siguranță în baza noastră de date pentru a ne asigura că respectăm legislația fiscală relevantă, dar veți putea elimina toate celelalte informații personale după finalizarea rezervării.
  3. Când sunteți de acord ca informațiile dvs. să fie stocate așa cum este descris mai sus, suntem obligați legal să stocăm acest consimțământ în baza noastră de date. Aceste informații vor include numărul dvs. de IP și conținutul formularului de înscriere. păstrați această notificare de consimțământ pe termen nedefinit (aceasta este o cerință legală).
Nume tarif Valabil de la Valabil pana la  
Cabana Cristina star la aproximativ 7.40 km
Preturi incepand cu - 320.00lei Pe noapte
Cabana Geamăna I star la aproximativ 38.52 km
Preturi incepand cu - 270.00lei Pe noapte
Cabana Geamăna II star la aproximativ 38.52 km
Preturi incepand cu - 270.00lei Pe noapte
 
Jomres Properties Feed