Panos

Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 446, 2 Mai, Constanta 907161, Romania
Atingeți pentru a apela 0743 102 965
250.00lei - 460.00lei Panos Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 446, 2 Mai, Constanta, 907161, Romania 0743 102 965 1 2 dormitoare 1 Quadruple 1 Double 1 Triple 4 4 2 3
/ / / /
Rating mediu:0.0
Total voturi:0
 Unele rezervări
 Jumătate rezervat
 Cel mai mult rezervat
 Complet rezervat
Rezervare

Descrierea proprietatii

Vila Panos se află în centrul staţiunii 2 Mai, la 150 de metri de Marea Neagră. Această gazdă pune la dispoziţie o terasă acoperită.

Vila Panos pune la dispoziţie o zonă de lounge. Proprietatea oferă facilităţi de spălătorie.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la mai puţin de 80 de metri, iar gara din Mangalia este la 5 km. La 30 de metri există un restaurant, iar la doar 10 metri de proprietate se află un supermarket.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Tipuri camere

450.00lei
2 dormitoare
1
460.00lei
Quadruple
1
250.00lei
Double
1
400.00lei
Triple
1

Servicii

Accesibilitate

Baie

Activități

Living

Parcare

Vizualizări

Media & Technology

Dotări

Detalii

Descrierea zonei

Propietatea este amplasata intr-un loc central ,aproape de plaja, de nenumarate terase, alimentari, si la DN.Este un loc linistit,cladirea este mult in interiorul curtii deci,departe de zgomotul soselei, camerele sunt foarte racoroase dotate bine

Bună ziua , Va astept cu drag si va multumesc ca a-ti ales sa petreceți vacanta la 2Mai si sa rezervați la Panos !

Vila Panos se afla in zona centrală chiar la 50 m de primărie , la soseaua națională , deci zona este sigura fiind supravegheată de camere de luat vederi , de paznici si de poliție care isi are sediul in apropriere. In zona de afla numeroase locuri de servit masa , terase si magazine alimentare.Plaja de afla la 100 m de proprietate si stațiunea Vama Veche la numai 3 km depărtare, deci pentru persoanele mai sportive este o placere sa mearga chiar pe jos in aceasta statiune. In aceasta statiune pe parcursul verii are loc numeroase concerte si evenimente sportive.2Mai este o statiune mult mai linistită, potrivita pentru familile cu copii mai mici si persoanele mai mature , care doresc un loc de relaxare si fara mult zgomot.

Ora de cazare

Ora 17.00

La check-in oaspeţilor li se cere să prezinte un document de identitate cu fotografie şi un card de credit.

Alte informatii/servicii

Meta title

Vila Panos din 2 Mai

Optiuni transport

Termeni si conditii

Harta

Destinația dvs. (punctul final al rutei) este deja marcată pe hartă. Vă rugăm să introduceți locația dvs. și să alegeți opțiunile de traseu pentru a obține indicații de orientare către punctul de destinație. De asemenea, puteți face clic pe hartă pentru a alege până la 9 puncte de trecere de la punctul de plecare până la punctul de destinație.

Address
Postal code
Town
Optimize for

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru această proprietate.

Trebuie să fiți conectat pentru a posta o recenzie.

Datele dvs.

Unele caracteristici ale acestui site web trebuie să stocheze informații despre vizita dvs. Acestea sunt utilizate doar pentru a vă oferi servicii, nu sunt partajate cu nimeni altcineva și sunt șterse când nu mai sunt necesare.

Nu ne-ați spus încă dacă putem colecta informații de identificare personală despre dvs.

NE DĂM PERMISIE DE A PĂSTRA ACESTE INFORMAȚII ??


Trebuie să consimțiți să stocăm aceste date pentru a putea face rezervări pe acest site. Indiferent dacă sunteți sau nu de acord cu stocarea datelor dvs., vom stoca un cookie pe computerul dvs. ne-ați ales dacă ați optat sau nu. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nu vă întrebăm în mod constant dacă doriți sau nu să vă înscrieți sau nu și nu conține informații de identificare personală (PII). Dacă vă răzgândiți, vă poate vizita pagina Permisiuni pentru aplicații în orice moment pentru a vă înscrie sau a le renunța.

Informațiile sunt stocate pentru perioade de timp diferite în funcție de natura vizitei dvs. Prin urmare, dacă vă uitați în jur, vom stoca informații despre locația geografică aproximativă (la nivel de țară). Dacă efectuați căutări, atunci la faceți formularele de căutare mai ușor de utilizat, vom stoca ultimele lucruri pe care le-ați căutat. Aceste informații sunt de obicei stocate timp de maximum 24 de ore și sunt utilizate numai pentru a vă face vizita mai plăcută.

Când faceți o rezervare la noi, prin necesitate sunt stocate mai multe informații.

  1. Informațiile tehnice ale formularului de rezervare sunt capturate și reținute pentru maximum 60 de zile. Acest lucru este necesar, astfel încât rezervările la cerere să poată fi transformate în rezervări complete după aprobarea rezervării și pentru analiza de către echipele noastre în cazul în care există o problemă cu rezervarea. Dacă nu ați fost conectat atunci când ați făcut o rezervare, vă vom trimite prin e-mail un nume de utilizator și o parolă, astfel încât să puteți vizualiza istoricul rezervărilor și să vă exercitați dreptul de a fi uitat (RTBF) dacă doresc să fac asta.
  2. Datele introduse în formularul de rezervare, de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa reală sunt stocate pentru maximum 365 de zile de la data plecării rezervării. Aceste informații sunt stocate în formă criptată în baza noastră de date astfel încât numai persoanele autorizate să o poată vizualiza. Dacă efectuați o rezervare, prin lege, trebuie să păstrăm datele dvs. personale în timp ce rezervarea este valabilă. După finalizarea rezervării, fie pentru că a fost anulată, fie pentru că ați fost verificat, atunci veți face acest lucru. să vă puteți exercita RTBF-ul conectându-vă și accesând pagina Datele dvs. Informațiile despre facturi pentru rezervările finalizate vor fi în continuare stocate în siguranță în baza noastră de date pentru a ne asigura că respectăm legislația fiscală relevantă, dar veți putea elimina toate celelalte informații personale după finalizarea rezervării.
  3. Când sunteți de acord ca informațiile dvs. să fie stocate așa cum este descris mai sus, suntem obligați legal să stocăm acest consimțământ în baza noastră de date. Aceste informații vor include numărul dvs. de IP și conținutul formularului de înscriere. păstrați această notificare de consimțământ pe termen nedefinit (aceasta este o cerință legală).
Unele rezervări
Jumătate rezervat
Cel mai mult rezervat
Ocupat/Indisponibil
July 2024
LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
    
septembrie 2024
LMMJVSD
      
      
noiembrie 2024
LMMJVSD
    
 
Decembrie 2024
LMMJVSD
      
     
februarie 2025
LMMJVSD
     
  
March 2025
LMMJVSD
     
      
June 2025
LMMJVSD
      
      
2 dormitoare - 01
01

Nr. maxim de persoane: 4
Etaj:

Preturi incepand cu - 450.00lei  Pe noapte

Quadruple - 02
02

Nr. maxim de persoane: 4
Etaj:

Preturi incepand cu - 460.00lei  Pe noapte

Double - 03
03

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:

Preturi incepand cu - 250.00lei  Pe noapte

Triple - 04
04

Nr. maxim de persoane: 3
Etaj:

Preturi incepand cu - 400.00lei  Pe noapte

Nume tarif Valabil de la Valabil pana la  
Tariff Miercuri, 08 Iulie 2020 Luni, 08 Iulie 2030 297.50lei  Pe noapte
Tariff Miercuri, 08 Iulie 2020 Luni, 08 Iulie 2030 476.00lei  Pe noapte
Tariff Miercuri, 08 Iulie 2020 Luni, 08 Iulie 2030 547.40lei  Pe noapte
Tariff Miercuri, 08 Iulie 2020 Luni, 08 Iulie 2030 535.50lei  Pe noapte
CASA TANYA star la aproximativ 2.46 km
Preturi incepand cu - 150.00lei Pe noapte
Sweet Desire star la aproximativ 3.97 km
POA
Vila Rareș Costinești starstarstar la aproximativ 19.45 km
POA
Vila Ozon starstarstar la aproximativ 32.35 km
Preturi incepand cu - 140.00lei Pe noapte
 
Jomres Properties Feed