Casa Ivanov

nr. 21, Dunavăţu de Jos, Tulcea 074482, Romania
Atingeți pentru a apela 0744822218
250.00lei - 500.00lei Casa Ivanov nr. 21, Dunavăţu de Jos, Tulcea, 074482, Romania 0744822218 4 Double 1 2 dormitoare 1 Apartament 2 camere 2 2 2 2 4 6
/ / / /
Rating mediu:0.0
Total voturi:0
 Unele rezervări
 Jumătate rezervat
 Cel mai mult rezervat
 Complet rezervat
Rezervare

Descrierea proprietatii

​Capacitate: 18 adulți în 6 spații de cazare

Localizata in Dunavatul de Jos, Casa Ivanov oferăturistilor conditii decente de cazare in salbaticia Deltei. Curtea se intinde pe o suprafata de 3000 mp (in mare parte teren de joaca pentru copii), se poate pescui din curte avănd deschidere la canalul navigabil . La cerere se poate organiza foc de tabara.

Casa are 4 camere duble cu baii proprii, apa calda permanent, frigidere, aer conditionat, o terasa, gratar si bucatarie unde turistii pot prepara masa.

Exista si un apartament compus din living, 2 dormitoare (4 locuri respectiv 2 locuri) si bucatarie proprie. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, frigider, televizor+ o baie.

La etaj apartament cu 2 camere(2+2 locuri, se poate face 3+3 locuri, se plateste suplimentar) dotat cu frigider, aer conditionat, televizor, o baie , living cu masă de 6 locuri si bucatarie.

 

Se pot inchiria barci cu vasle sau cu motoare mici. Clientii care au motor pot opta doar pentru inchirierea ambarcatiunii. Casa Ivanov dispune de 1 barcă rapidă de 4 persoane si o barca de 8 persoane .

Tipuri camere

250.00lei
Double
4
400.00lei
2 dormitoare
1
500.00lei
Apartament 2 camere
1

Accesibilitate

Dotări

Food & Drink

Activități

Living

Vizualizări

Parcare

Servicii

Media & Technology

Detalii

Descrierea zonei

Ora de cazare

Check-in ora 14

Check-out ora 10

Alte informatii/servicii

Se pot inchiria barci cu vasle sau cu motoare mici. Clientii care au motor pot opta doar pentru inchirierea ambarcatiunii. Casa Ivanov dispune de 2 barci rapide de 4 persoane si o barca de 10 persoane.Precizam ca se poate ajunge cu masina proprie unitatea noastra aflanduse în ultima localitate!

Meta title

Cazare

Optiuni transport

Termeni si conditii

Harta

Destinația dvs. (punctul final al rutei) este deja marcată pe hartă. Vă rugăm să introduceți locația dvs. și să alegeți opțiunile de traseu pentru a obține indicații de orientare către punctul de destinație. De asemenea, puteți face clic pe hartă pentru a alege până la 9 puncte de trecere de la punctul de plecare până la punctul de destinație.

Address
Postal code
Town
Optimize for

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru această proprietate.

Trebuie să fiți conectat pentru a posta o recenzie.

Datele dvs.

Unele caracteristici ale acestui site web trebuie să stocheze informații despre vizita dvs. Acestea sunt utilizate doar pentru a vă oferi servicii, nu sunt partajate cu nimeni altcineva și sunt șterse când nu mai sunt necesare.

Nu ne-ați spus încă dacă putem colecta informații de identificare personală despre dvs.

NE DĂM PERMISIE DE A PĂSTRA ACESTE INFORMAȚII ??


Trebuie să consimțiți să stocăm aceste date pentru a putea face rezervări pe acest site. Indiferent dacă sunteți sau nu de acord cu stocarea datelor dvs., vom stoca un cookie pe computerul dvs. ne-ați ales dacă ați optat sau nu. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nu vă întrebăm în mod constant dacă doriți sau nu să vă înscrieți sau nu și nu conține informații de identificare personală (PII). Dacă vă răzgândiți, vă poate vizita pagina Permisiuni pentru aplicații în orice moment pentru a vă înscrie sau a le renunța.

Informațiile sunt stocate pentru perioade de timp diferite în funcție de natura vizitei dvs. Prin urmare, dacă vă uitați în jur, vom stoca informații despre locația geografică aproximativă (la nivel de țară). Dacă efectuați căutări, atunci la faceți formularele de căutare mai ușor de utilizat, vom stoca ultimele lucruri pe care le-ați căutat. Aceste informații sunt de obicei stocate timp de maximum 24 de ore și sunt utilizate numai pentru a vă face vizita mai plăcută.

Când faceți o rezervare la noi, prin necesitate sunt stocate mai multe informații.

  1. Informațiile tehnice ale formularului de rezervare sunt capturate și reținute pentru maximum 60 de zile. Acest lucru este necesar, astfel încât rezervările la cerere să poată fi transformate în rezervări complete după aprobarea rezervării și pentru analiza de către echipele noastre în cazul în care există o problemă cu rezervarea. Dacă nu ați fost conectat atunci când ați făcut o rezervare, vă vom trimite prin e-mail un nume de utilizator și o parolă, astfel încât să puteți vizualiza istoricul rezervărilor și să vă exercitați dreptul de a fi uitat (RTBF) dacă doresc să fac asta.
  2. Datele introduse în formularul de rezervare, de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa reală sunt stocate pentru maximum 365 de zile de la data plecării rezervării. Aceste informații sunt stocate în formă criptată în baza noastră de date astfel încât numai persoanele autorizate să o poată vizualiza. Dacă efectuați o rezervare, prin lege, trebuie să păstrăm datele dvs. personale în timp ce rezervarea este valabilă. După finalizarea rezervării, fie pentru că a fost anulată, fie pentru că ați fost verificat, atunci veți face acest lucru. să vă puteți exercita RTBF-ul conectându-vă și accesând pagina Datele dvs. Informațiile despre facturi pentru rezervările finalizate vor fi în continuare stocate în siguranță în baza noastră de date pentru a ne asigura că respectăm legislația fiscală relevantă, dar veți putea elimina toate celelalte informații personale după finalizarea rezervării.
  3. Când sunteți de acord ca informațiile dvs. să fie stocate așa cum este descris mai sus, suntem obligați legal să stocăm acest consimțământ în baza noastră de date. Aceste informații vor include numărul dvs. de IP și conținutul formularului de înscriere. păstrați această notificare de consimțământ pe termen nedefinit (aceasta este o cerință legală).
Unele rezervări
Jumătate rezervat
Cel mai mult rezervat
Ocupat/Indisponibil
July 2024
LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
    
septembrie 2024
LMMJVSD
      
      
noiembrie 2024
LMMJVSD
    
 
Decembrie 2024
LMMJVSD
      
     
februarie 2025
LMMJVSD
     
  
March 2025
LMMJVSD
     
      
June 2025
LMMJVSD
      
      
Double - 01
01

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:

Preturi incepand cu - 250.00lei  Pe noapte

Double - 02
02

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:

Preturi incepand cu - 250.00lei  Pe noapte

Double - 03
03

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:

Preturi incepand cu - 250.00lei  Pe noapte

Double - 04
04

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:

Preturi incepand cu - 250.00lei  Pe noapte

2 dormitoare - 05
05

Nr. maxim de persoane: 4
Etaj:

Preturi incepand cu - 400.00lei  Pe noapte

Apartament 2 camere - 06
06

Nr. maxim de persoane: 6
Etaj:

Preturi incepand cu - 500.00lei  Pe noapte

Nume tarif Valabil de la Valabil pana la  
Tariff Vineri, 28 August 2020 Miercuri, 28 August 2030 250.00lei  Pe noapte
Tariff Vineri, 28 August 2020 Miercuri, 28 August 2030 500.00lei  Pe noapte
Tariff Vineri, 28 August 2020 Miercuri, 28 August 2030 400.00lei  Pe noapte
La Lipoveanu starstarstarstar la aproximativ 0.24 km
Preturi incepand cu - 370.00lei Pe noapte
 
Jomres Properties Feed