Acest site este pentru uz personal. Traducerea, adaptarea, prelucrarea, reproducerea prin orice mijloace, inclusiv folosirea de mijloace electronice de stocare, totală sau parţială, a materialelor de pe acest site sunt interzise. Nu puteti folosi acest site in scopuri ilegale sau interzise.

Tot continutul site-ului www.vacantainfo.ro, adica, texte, tabele, logo-uri, pictograme, imagini, sunt deţinute de Vialex CVV S.R.L.sau de autorii respectivi şi sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor. Aspectul şi modalitatea speciala de a introduce date ca si conţinut al site-ului este exclusiv proprietatea Vialex CVV S.R.L. si www.vacantainfo.ro si şi este protejat de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

Site-ul www.vacantainfo.ro este pur informativ, Vialex CVV S.R.L.nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări. Informaţiile prezente la www.vacantainfo.ro nu constituie un contract şi nici o ofertă directa de servicii către public. Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei pensiuni prezente in www.vacantainfo.ro si care vor continua in mod direct relatia cu potentialul client. Vialex CVV S.R.L.se considera absolut straina de procesul de rezervare si nu este raspunzatoare de eventuale cosecinte ce pot deriva din raportul intre client si pensiunile respective ale caror informatii sunt prezente pe site-ul www.www.vacantainfo.ro.

Orice furnizare de informatii se va face voluntar de catre solicitanti fara a crea obligatii siteului sau Vialex CVV S.R.L.in ceea ce priveste datele transmise, pentru care clientul este direct raspunzator in momentul aderarii si publicarii unei pensiuni, administratorul siteului pemitandu-si moderarea informatiilor si/ sau eliminarea unor informatii care nu corespund politicii siteului.

Zona site-ului rezervata pentru pensiuni si agroturisme este pusa la dispozitie de catre Vialex CVV S.R.L.pentru a permite publicarea de informaţii referitoare la respectivele structuri de cazare. Vialex CVV S.R.L.primeşte aceste informaţii direct de la managerii structurilor de cazare sau le selecţioneza si extrage de pe site-uri publice şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi acurateţea informaţiilor publicate. Informaţiile publicate pe acest site pot conţine uneori informaţii inexacte sau erori tipografice. Periodic, informaţiile şi aspectul site-ului pot suferi modificari substanţiale.

Site-ul www.vacantainfo.ro contine link-uri către site-uri externe. Aceste link-uri vor fi oferite ca simpla referinţă; Vialex CVV S.R.L.este complet straina de conţinutul acestor site-uri, nu supune controlului astfel de site-uri şi nu îşi asumă nicio obligaţie de a verifica respectivele site-uri.

Acest site este oferit de către Vialex CVV S.R.L.. Site-ul poate conține inexactitătți sau erori tipografice. Vialex CVV S.R.L nu oferă nicio garanție, explicită sau implicită, cu privire la funcționarea site-ului sau cu provire la informațiile, conținutul, imaginile, materialele sau produsele incluse pe site. Vialex CVV S.R.L. nu oferă garanții implicite de vînzare sau pentru un anumit scop, în afara celor permise de lege. Vialex CVV S.R.L. Nu va fi responsabilă pentru daune de niciun fel rezultate din utilizarea acestui site, inclusiv daune directe, indirecte, accidentale sau derivate.

Termenii si conditiile precizate in "Disclaimer - Termeni si conditii" sunt reglementate de legea romana.

Ne rezervam dreptul de a face schimbări la site-ul www.vacantainfo.ro sectiunea "Disclaimer - Termeni si Conditii" in orice moment, fără notificare prealabilă.

Datele folosite in acest site sunt in conformitate cu Legea Nr 506/2004 completata cu legea nr 272/2006 si OUG nr.13/2012 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.

Vialex CVV S.R.L. nu va furniza datele Dumneavoastră cu caracater personal către niciun alt terț, persoană fizică sau juridică.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Termeni și condiții de utilizare:

Vacanța Info pune la dispoziția fiecărei proprietăți HORECA listate pe site un spațiu administrat de către manager (recepționer) pentru publicarea ofertei.

Prin acordul de listare pe site, hotelier (manager, recepționer) este de acord cu condițiile din Contractul cu Vacanța Info.

Vacanța Info pune la dispoziția hotelierului userul și parola contului de administrare al contului deschis de unitate pe site. Prin intermediul contului de administrare, hotelierul va adăuga/modifica/șterge detalii din oferta publicată pe site.

Toate informațiile din pagina proprietății sunt furnizate exclusiv de către hotelier iar Vacanța Info nu poate garanta și nu poate fi făcut responsabil pentru conținutul postat pe site în pagina unității turistice. Hotelierul este singurul răspunzător pentru informațiile afișate pe site, de eventualele incălcări ale legilor care reglementează activitatea de turism dar nu numai, drepturile de autor ale unui terț, concurență neloială sau publicitate falsă.

Vacanța Info nu tolerează afișarea pe site a informațiilor neconforme cu realitatea, de aceea va lua măsurile necesare corectării lor de fiecare dată când un turist va sesiza o asemenea situație,

 

Glosar termeni

Site - www.vacantainfo.ro

Utilizator = orice persoană sau entitate care accesează sau ulilizează site-ul

Turist - utilziatorul care contactează o unitate turistică prezentă pe site

Unitate turistică, proprietate turistică = entitate care își oferă serviciile către turiști, prin intermediul site-ului www.vacantainfo.ro

Ofertă turistică = servicii oferite de unitatea turistică și prețul acestora

Hotelier = administratorul (manager, recepționer) entității care prestează servicii turiștilor.